Huussen staat voor continuïteit door verbinding

Huussen werkt met een team van zo’n 25 collega’s en waar nodig schakelen we experts of extra monteurs in. Met elkaar zijn we een team waarbinnen initiatieven gewaardeerd worden en we de voorkeur geven aan slimme processen. Onze medewerkers zijn betrokken en vaak langdurig bij ons in dienst. Zo bouwen we samen aan de continuïteit van Huussen en ons netwerk.

 

 

 

Voor wie we werken en waar?

We werken landelijk. Dat doen we voor grote bedrijven, aannemers, gemeenten, architecten én particulieren. De variatie aan opdrachtgevers betekent ook iets voor de omvang van ons werk en de duur van de projecten. Met onze flexibele, praktische instelling biedt Huussen in elke situatie een passende oplossing.

 

 

 

We zijn er om te blijven

Huussen is al bijna een eeuw lang een begrip in De Bilt en omstreken en dat houden we graag zo. Dus zorgen we door onze werkhouding en de kwaliteit van ons werk dat samenwerkingen langdurig zijn. Vaak krijgen we nieuw werk via mond-tot-mondreclame. Een groter compliment kunnen we niet krijgen. Niet alleen in de techniek maar ook in onze contacten zoeken we naar continuïteit door verbinding.

 

 

 

Bevlogen en gespecialiseerd

Huussen wordt geleid door een bevlogen managementteam waar Arno Karsten, Sebastiaan McKay, Jan de Groote en algemeen directeur Bas Huussen onderdeel van uitmaken. Binnen Huussen wordt Lean gewerkt, dus heeft iedereen binnen het MT zijn eigen focusgebied. Arno houdt zich voornamelijk bezig met het managen van de afdeling “service en onderhoud”. Sebastiaan is specialist op gebied van datanetwerken en algemeen projectmanager. Jan is verantwoordelijk voor het voortraject; opnames en calculaties van projecten. Bas is eindeverantwoordelijk en bepaalt met zijn management de doelstellingen die de groei en ontwikkeling van Huussen mogelijk maken.

We bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw uitdaging bespreken?

We nemen graag contact met u op!

Huussen collega's aan het woord

Al sinds mijn vijfde riep ik dat ik de zaak wilde overnemen. Als directeur nu geloof ik in inspireren en motiveren. En samenwerkingen. Samen kom je tot de beste eindresultaten!
Bas Huussen Directeur
Bas Huussen
De reden dat ik (vrijwel) elke dag weer met plezier naar Huussen rijd, is vooral door het feit dat je onderdeel bent van een hechte club dat samen de mooiste projecten mag maken. Het zijn bijna altijd uitdagende klussen die we met z'n allen tot een mooi einde willen brengen. En dit doel staat bij iedereen voorop.
Sebastiaan McKay

Daarom Huussen

ervaring
Meer dan 90 jaar ervaring!
toekomstgericht
Toekomstgericht
gecertificeerd
Gecertificeerde installateurs!
Afspraak is afspraak
Afspraak = afspraak!

Contact
P.C. Staalweg 90
3721 TJ Bilthoven
030 – 220 04 04
info@huussen.nl

Huussen