Huussen heeft als onderaannemer van aannemer Cordeel de opdracht gekregen voor het plaatsen van twee elektrotechnische installaties in twee nieuwbouwprojecten in het centrum van Bilthoven.

Winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven is een full-service winkelgebied dat in fases wordt getransformeerd tot een modern winkelgebied met dorpse stijl. Zo past het bij het karakter van het centrum van Bilthoven. Fase II bestaat uit de uitbreiding van de parkeergarage, 6 casco winkelunits en een beheerdersruimte. Huussen verzorgt de de elektrotechnische installatie, de verlichting in de parkeergarage en beheerdersruimte, de brandmeldinstallatie en de camera-observatie.

Daarnaast is het Vinkenplein. Het Vinkenplein in Bilthoven wordt een plek om te ontspannen, te ontmoeten en te wonen (30 appartementen). De nieuwbouw biedt naast ruimte om te wonen ook een nieuwe verblijfsplek in het centrum, te midden van alle voorzieningen. Het project bestaat uit een hoofdgebouw en een paviljoen.

Voor het Vinkenplein bestaat de opdracht uit het plaatsen van de complete elektrotechnische installatie, verlichting, brandmeldinstallatie en video-intercom in het gebouw, incl. de appartementen. Op het gebouw plaatst Huussen de zonnepanelen.

Ook meer weten over wat Huussen kan betekenen voor de beveiliging van uw pand? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Van inbraaksignalering tot brandbeveiliging